Werken bij

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde en professionele medewerkers!

Apotheek De Hoofdrol B.V.

Apotheek De Hoofdrol B.V. (ADH) is een GDS-apotheek (geautomatiseerd geneesmiddeldistributiesysteem) en is gespecialiseerd in de productie van medicatierollen. We verpakken de geneesmiddelen voor een specifieke patiënt, per innametijd. De medicatierol stelt de patiënt in staat om zelfstandig, eenvoudig en veilig de juiste geneesmiddelen op het juiste moment in te nemen. Bovendien wordt door de efficiënte manier van verpakken, verspilling van medicatie tegen gaan.

Apotheek De Hoofdrol levert de medicatierollen aan apotheken, die de rollen vervolgens verstrekken. Bij productiebedrijf ADH staat de patiënt centraal staat, maar er is geen direct contact met de patiënten.

Op zoek naar een uitdagende stage?

Ben jij in opleiding tot apothekersassistent, farmakundige, farmaceutisch consulent of apotheker en opzoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Neem dan contact met ons op via info@apotheekdehoofdrol.nl of bel ons op 020-7607260.

Actuele vacatures

We zijn continu opzoek naar goede mensen, daarom zijn open sollicitaties altijd welkom! Daarnaast zijn we nu specifiek opzoek naar:

Zijn wij opzoek naar jou?

Stuur je cv en motivatiebrief voor een sollicitatiegesprek!

Algemeen Ondersteunend Medewerker Productie M/V

Dienstverband

Per 1 Maart 2022 zoeken wij nieuwe collega’s voor de functie van Algemeen Ondersteunend Medewerker Productie (36 uur/week).

Als Algemeen Ondersteunend Medewerker Productie verricht je werkzaamheden op het gebied van het verpakken van geneesmiddelen voor patiënten. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de zorg van de patiënt.

Functieprofiel

Wij zoeken een kandidaat die:

  •  zelfstandig en flexibel is;
  •  de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) goed beheerst;
  •  in staat is om, ook onder druk, nauwkeurig en geprotocolleerd te werken;
  •  communicatief vaardig en een echte teamplayer is.

Wij bieden

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Apotheken, klik hier om deze te bekijken. Salariëring op basis van 36 uur/week volgens CAO-apotheken salarisschaal 4 (minimaal €1790,12 en maximaal €2327,30 per maand, inclusief 8% vakantietoeslag).

Reiskosten
Een belastingvrije reiskostenvergoeding, indien de afstand woon-werkverkeer 5,1 kilometer of meer bedraagt. De belastingvrije reiskostenvergoeding bedraagt €0,19 per kilometer voor de afstand woon-werk met een maximum van 35 kilometer enkele reisafstand.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur je cv en motivatiebrief naar info@apotheekdehoofdrol.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.