Service

De klant heeft bij ons de hoofdrol.

Spoedrollen

Bij ons zijn spoedrollen ook echt spoedrollen. Bij apotheken uit de regio leveren we spoedrollen op de dag van bestelling. Bovendien is het mogelijk om de spoedrol de dag na de bestelling bij de patiënt thuis af te laten leveren.

Breed en flexibel assortiment

Wij zijn van mening dat de kracht van de medicatierol schuilt in het gemak voor de patiënt en de apotheek. Elk geneesmiddel dat naast de rol geleverd wordt, of achteraf aan de rol moet worden toegevoegd, doet af aan dit gemak. We streven er daarom naar om een zo breed mogelijk assortiment te verpakken in de medicatierollen.

Snelle levering

Bij Apotheek De Hoofdrol zit er een korte tijd tussen insturen van bestanden naar ons als GDS-leverancier en het ontvangen van de medicatierollen bij u in de apotheek. Het reguliere traject is: dag 1 voor 12:00 insturen, dag 3 medicatierollen ontvangen in apotheek. Wij denken overigens graag met u mee wanneer u hier andere afspraken over zou willen maken.

Diverse verpakkingsmethoden

Wij verpakken de medicatierollen op maat voor u. Denk daarbij aan NAW-verpakkingen met de adresgegevens van de patiënt, of het bijvoegen van toedienlijsten bij de medicatierollen. Heeft u andere wensen of ideeën? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Pictogrammen voor laaggeletterden en analfabeten

Op uw aanvraag drukken wij pictogrammen op de medicatierollen, om deze eenvoudiger en veiliger in het gebruik te maken voor laaggeletterde of analfabetische patiënten.

Transparant en eerlijk facturatiesysteem

Wij factureren op productniveau, waardoor het altijd inzichtelijk is wat u voor welk geneesmiddel betaalt. Indien gewenst hanteren we daarnaast ons LPG-systeem, waarmee we voor generieke producten de laagste AIP van deze productgroep aan u doorberekenen.