Werken bij

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde en professionele medewerkers!

Apotheek De Hoofdrol B.V.

Apotheek De Hoofdrol B.V. (ADH) is een GDS-apotheek (geautomatiseerd geneesmiddeldistributiesysteem) en is gespecialiseerd in de productie van medicatierollen. We verpakken de geneesmiddelen voor een specifieke patiënt, per innametijd. De medicatierol stelt de patiënt in staat om zelfstandig, eenvoudig en veilig de juiste geneesmiddelen op het juiste moment in te nemen. Bovendien wordt door de efficiënte manier van verpakken, verspilling van medicatie tegen gaan.

Apotheek De Hoofdrol levert de medicatierollen aan apotheken, die de rollen vervolgens verstrekken. Bij productiebedrijf ADH staat de patiënt centraal staat, maar er is geen direct contact met de patiënten.

Op zoek naar een uitdagende stage?

Ben jij in opleiding tot apothekersassistent, farmakundige, farmaceutisch consulent of apotheker en opzoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Neem dan contact met ons op via info@apotheekdehoofdrol.nl of bel ons op 020-7607260.

Actuele vacatures

We zijn continu opzoek naar goede mensen, daarom zijn open sollicitaties altijd welkom! Daarnaast zijn we nu specifiek opzoek naar:

Zijn wij opzoek naar jou?

Stuur je cv en motivatiebrief voor een sollicitatiegesprek!